Indholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis din transmission går i stykker, er der ofte små advarsler. Transmissioner er ekstremt dyre og nødvendige for at betjene en bil. Disse faktorer kan føre til, at du har brug for en ny transmission, når du ikke har råd til det og ikke har planlagt bilreparationer. Du bør prøve flere finansieringsmuligheder, når du ikke er økonomisk forberedt på at erstatte dit køretøjs transmission.

Der er mange måder at finansiere en ny transmission på.

Trin

Sikre et personligt lån gennem din bank eller kreditforening. Hvis din bil er fuldt udbetalt, tilbyder du bilen som sikkerhed, så du kan låne fra banken til en ny transmission.

Trin

Forhandle med uafhængigt ejede autoforretninger og spørg butikken om en betalingsplan. Ledere i disse butikker har mere beslutningstagende myndighed end ledere i store nationale kæder. Tilbud på forhånd for at betale renter. Giv butikken en form for sikkerhedsstillelse, som f.eks. En underskrevet aftale, der dækker din bil til butikken, hvis dit lån ikke tilbagebetales inden for den fastsatte tid.

Trin

Ansøg om et kreditkort. Søg efter en med lav indledende rentesats. Disse satser, også kendt som teaser satser, er lave i en begrænset periode før spiking dramatisk. Dette er en god mulighed, hvis du tilbagebetaler lånet, mens teaserraten stadig er i kraft.

Trin

Ansøg om et lån på en person til privat lån hjemmeside som Prosper.com, hvor en fremmed vil gennemgå dit kredit score, økonomi og grunden til at du har brug for et lån. Hvis den fremmede kan lide din profil, vil han tilbyde dig et lån til en gensidigt aftalt rentesats. Angiv lånet er nødvendigt for en overførsel, så långivere føler sig mere sikre i lånepenge, da du ikke bruger det på et mere risikabelt venture, som f.eks. At starte en virksomhed.

Anbefalede Valg af editor