Indholdsfortegnelse:

Anonim

Trin

Et variabelt APR på et kreditkort tjener to formål. For långiveren sikrer den variable rente, at de penge, den har lånt ud eller vil låne, altid betales tilbage til de nuværende markedsrenter plus en fortjenstmargen. For låntageren kan den variable sats muliggøre, at kortet har en lavere starthastighed end det, der er tilgængeligt på et fast takstkort. Det kan også tillade, at satsen falder, hvis renten falder.

Fungere

Overvejelser

Trin

Hvis låntageren kan få samme sats på et fast rentekort som på et variabelt kort, er det fordelagtigt at vælge det faste kort, når renten er lav, og det variable kort, når priserne er høje. Hvis låntageren kan få en billigere sats på et variabelt kort, så er det sædvanligt til deres fordel at gå med det variable kort.

Advarsel

Trin

Med en variabel APR sats på et kreditkort, hvis renten stiger, vil omkostningerne på renten på saldoen også stige. Dette kan øge minimumsbetalingen, hvilket kan gøre det svært at afbetale et kreditkortregning hver måned. At falde bag på sådanne betalinger vil påvirke din kredit score negativt.

Identifikation

Trin

Alle kreditkort er forpligtet til at oplyse vilkårene på kortkontoen foran. Selvom forsiden kan være fuld af farverige og fængsomme overskrifter, vil de juridisk krævede oplysninger blive opført på bagsiden af ​​ansøgningen. Et af emnerne på den side vil sige enten "Variabel" eller "Fast", så låntageren ved det, hvordan APR på deres kort vil fungere.

Tidsramme

Trin

Variable APR-kreditkort har tendens til at få deres renter steget hurtigt, når markedsrenterne stiger, men falder meget langsommere, når priserne falder, så det er ikke ofte i låntagerens bedste interesse at have et variabelt rentekort, selvom satser forventes at falde.

Misforståelser

Trin

Næsten alle variable APR-kort har en "gulv" -rente, hvilket er det mindste rentebeløb, der vil blive opkrævet, uanset hvor lave renter der går. Denne "gulv" kan negere hele fordelen ved at have et variabelt rentekort, da lavere renter måske ikke kan kompensere for højere satser.

Anbefalede Valg af editor