Indholdsfortegnelse:

Anonim

Pensionsydelser er baseret på flere forskellige kriterier, herunder årsarbejdede og gennemsnitlige månedlige beskæftigelsesindtægter. Hvis du vil beregne din pensionsydelsesbeløb, er den enkleste måde at gøre det på at bruge enten regnearket eller pensionen estimatoren, som Social Security giver på deres hjemmeside. Arbejdsarket er ideelt for dem, der allerede har nået pensionsalderen, mens estimatoren er ideel til enhver, der har tjent nok kreditter til at kvalificere sig til ydelser, men ikke endnu i pensionsalderen.

Arbejdsmarkedspension

Trin

Gå til Social Security Administration's Online Worksheet-side. Rul ned på siden og klik på "Vurdering af din social sikringspension" på venstre side af siden. Det viste regneark er det relevante ark for de seneste pensionister.

Trin

Skift til et andet fødselsår ved at klikke på fanen "Andre år" under regnearket. Socialsikkerhedswebstedet indeholder cirka et halvt år tidligere værksteder på stedet ad gangen.

Trin

Udfyld regnearket i henhold til anvisningerne i hvert trin. Bær de data, du har indtastet ned i den angivne graf som angivet, multiplicer dine indtastninger med indeksfaktorerne pr. År, og resultatet viser din pensionsydelse efter pensionsår.

Pensionering Estimator

Trin

Åbn Social Security Administration's Pension Estimator side. Klik på linket "Retirement Estimator" på den første side for at komme ind i systemet og acceptere servicevilkårene.

Trin

Indtast alle de ønskede oplysninger i pensions estimatoren. Fornavn, socialnummer, fødselsdato og fødested og moderens pigenavn er alle nødvendige. Med denne information får estimatoren adgang til din faktiske pensionskonto, hvilket giver dig den mest nøjagtige information.

Trin

Klik på knappen "Fortsæt", og du bliver taget til en ny side. En detaljeret liste over dine pensionsydelser efter alder er angivet.

Anbefalede Valg af editor