Indholdsfortegnelse:

Anonim

Når som helst du ansøger om kredit, hvad enten det drejer sig om et kreditkort, auto lån eller boliglån, vil en långiver gennemgå din kredit rapport og bestemme din kreditvurdering. Jo højere din rating er, desto større sandsynlighed er du for at kvalificere, såvel som til højere lånemængder og lavere renter. En høj kreditvurdering kan give dig en vis økonomisk frihed, at de med lav kreditværdighed aldrig kan se.

Hjem lån

Din kreditvurdering vil sandsynligvis afgøre, om du bliver et boligejer. Hjem lån, home equity lån og refinansiering er kun stillet til rådighed for dem med en god kreditvurdering.

Leje

Din kreditvurdering kan også påvirke din evne til at leje. Når en udlejer foretager en baggrundskontrol, ser han ofte på din kreditvurdering, før han afgrænser, hvorvidt din ansøgning skal godkendes eller ej.

Kreditkort

I dag er det næsten et krav at have mindst et kreditkort. En god kreditvurdering sikrer ikke kun, at du kan få et kreditkort, men det kan kvalificere dig til øjeblikkelig kredit med lave renter. Der er en række kreditkort frynsegoder for dem med en god kreditvurdering.

Indkøb

Nogle virksomheder accepterer ikke andet end kreditkort. Uden en høj kreditvurdering og evnen til at få et kreditkort, kan du gå glip af. For eksempel accepterer mange luftfartsselskaber kun kreditkort om bord på flyet.

Spare penge

En høj kreditvurdering kan spare dig tusindvis hvert år i renter og andre gebyrer.

Anbefalede Valg af editor