Indholdsfortegnelse:

Anonim

At betale med en check er undertiden en bedre mulighed end at betale kontant. Det er nemt at miste penge, som ikke kan erstattes, og også kontanter kan stjålet. Checks er en meget sikrere betalingsform. De er bindende dokumenter, der kan bruges som bevis for betaling for et regning, butikskøb eller tjenesteydelse. Det tilhørende checkbook register tjener også som en oversigt over, hvor dine penge bliver brugt, hvilket er nyttigt, når du opretter et budget. Når du udfylder en check, er det vigtigt at angive den person eller virksomhed, du overfører betaling til, i feltet "Betal til ordren". Der er dog tilfælde, hvor du måske vil gøre en check betales til kontanter i stedet.

Hvorfor foretager du en check, der skal betales til cashcredit: AndreyPopov / iStock / GettyImages

At få adgang til kontanter

At skrive "Cash" i betalingsfeltet på din check er en måde at hæve penge på, som du måske vil have til rådighed. Måske vil du give din søn eller datter $ 20 for at se en film med venner, eller du vil have penge til rådighed for at tipre din Uber-driver. Hvis du går ind i din bank for at betale en check, giver du også mulighed for at bekræfte din saldo, tage sig af enhver anden bankvirksomhed eller stille spørgsmål, du måtte have om din konto.

At overføre penge

En anden grund til at gøre en check betales til kontanter er at flytte penge fra en konto til en anden. F.eks. Hvis din lønseddel er deponeret direkte på din checkkonto, men du ønsker at indstille 200 dollars om måneden til en fremtidig ferie, vil du måske flytte den $ 200 fra din kontoopkonto til din sparekonto, så du ikke er fristet til at bruge det.

At betale en ukendt betalingsmodtager

En mindre almindelig grund til at gøre en check betales til kontanter er at betale en ukendt modtager. For eksempel kan din søster anbefale en sidste øjebliks hundesitter, og du er ikke sikker på den persons fulde navn. Hvis du ikke er sikker på at spørge, eller du ikke kan spell det givne navn, kan du bare skrive "Cash" i betalingsfeltet.

Associerede risici

Når du vælger at skrive "Cash" i feltet "Pay to", tager du en risiko. Enhver kan tage denne check til banken og modtage det beløb, der er trykt på checken, hvilket betyder, at hvis tjekken er tabt eller stjålet, er du ude af pengene, når nogen kasserer det. En måde at gøre denne transaktion lidt mere sikker på er at tegne to diagonale parallelle linjer i øverste venstre hjørne af kontrollen. Dette gør det muligt for banken, at checken skal deponeres i en konto og ikke indbetales over disken.

Anbefalede Valg af editor