Indholdsfortegnelse:

Anonim

Trin

Maryland opkræver en "titling" skat på bilsalg, snarere end moms. I praksis er der ringe forskel. En omsætningsafgift er en afgift på den aktuelle transaktion - køberen giver sælgeren penge til ejerskab af køretøjet. Titlerafgiften er en afgift på en tjeneste fra staten - udsteder en ny titel i køberens navn.

Titlingskat

Sats

Trin

Fra og med 2011 var Maryland-titlen skatteprocent 6 procent. Det er samme sats som statens generelle moms. Det faktiske beløb, der er genstand for titleretten, afviger afhængigt af om en køber har købt en bil fra en forhandler eller fra en privat sælger.

Forhandler Salg

Trin

Når en forhandler sælger en bil, baserer staten staten skat på købsprisen på køretøjet, minus værdien af ​​enhver handel. Forhandlerens gebyrer indgår i beskatningsgrundlaget. Så hvis du har købt en ny bil fra en forhandler for $ 30.000, inklusive forarbejdningsafgifter, og du handlede i din gamle bil for $ 5.000, vil du blive beskattet på $ 25.000. Ved 6 procent vil din overskudsskat være $ 1.500. Rabatter fra bilproducenten trækkes ikke fra købsprisen, men eventuelle rabatter eller andre rabatter, som forhandleren selv tilbyder, trækkes fra prisen. Når du køber hos en forhandler, betaler du normalt titlen skat på stedet, da forhandleren forbereder papirarbejdet til at anmode om en titel. På den måde er titleringsskatten alle, men ikke skelnes fra en omsætningsafgift.

Privat salg

Trin

I et privat køretøjssalg vurderer staten generelt titlingsskatten baseret på køretøjets "bogførte værdi" - det vil sige den værdi, der er opstillet af de nationale tjenester, der estimerer brugt markedsværdi. Men hvis bilen er mindre end syv år gammel og sælges for mindst $ 500 mindre end bogført værdi, kan staten basere skatten på den lavere købspris i stedet for den bogførte værdi. For at få den lavere skat, skal køberen indsende en formular for formularformularen i formularen Maryland, Form VR-181, der angiver købsprisen, er underskrevet af både køber og sælger og er blevet notariseret. For biler, der er syv år eller ældre, vurderes skatten på købsprisen som angivet i salgsaftalen mellem køber og sælger eller den statsgrænsede minimumsværdi på $ 640, alt efter hvad der er højere. I tilfælde af brugte biler betaler købere afgiften, når de går til statens motorkøretøjsafdeling for at få en ny titel.

Anbefalede Valg af editor