Indholdsfortegnelse:

Anonim

Bankindskudssedler findes i to formater: fortrykt og generisk. Den fortrykte type har dit navn og kontonummer trykt på hver slip. Generiske indskudssedler er tilgængelige på banken og dets pengeautomater. Uanset hvilken version du bruger, skal du udfylde indbetalingsskiltet pænt og let. Glem ikke at godkende hver check på bagsiden, før du foretager depositumet.

Beløbet for hver check, du indbetaler, skal angives individuelt på et indlånsslip. Kredit: Keith Brofsky / Photodisc / Getty Images

Anatomi af et indskudsslip

På venstre side af et indlånsseddel findes mellemrum til at skrive dit navn og kontonummer. Skriv dit navn som det vises på din bankkonto. For eksempel, hvis navnet på kontoen er "John Q Smith", skal du skrive dit navn på samme måde. Skriv ikke "Johnny Smith." Indtast datoen i det medfølgende rum.

På højre side af et indlånsseddel er mellemrum for mængden af ​​hver vare du deponerer. Den øverste linje bruges kun, når du indbetaler kontanter. Skriv mængden af ​​hver check på en separat linje. Hvis du har flere checks end de leverede linjer, skal du skrive beløbene for de resterende checks på bagsiden af ​​depositumslisten. Sæt det samlede antal checks fra bagsiden på linjen umiddelbart over linjen mærket "Subtotal". Indtast det samlede antal checks og kontanter på den subtotale linje. Hvis du vil have penge tilbage, skriv mængden på den næste linje. Subtrahere kontanter modtaget fra den subtotale og indtast det beløb, der faktisk er deponeret på den sidste linje.

Anbefalede Valg af editor