Indholdsfortegnelse:

Anonim

Det er ofte svært at finde en gave til teenage drenge. Det er endnu mere udfordrende at komme med billige gaveideer. Start med at tænke på din teenagers hobbyer og interesser, hvad enten han kan lide sport, musik, film eller fitness. Der er billige muligheder i hver kategori, der vil gøre mindeværdige gaver til teen boys.

Find billige gaver til en teenage dreng ved at tænke på hans interesser.

musik

Guitar plukker og noter er begge billige gaver.

For teenagere, der er musikalsk tilbøjelige, er der mange billige muligheder. En guitarist ville sætte pris på nye guitarpicks eller et sæt strenge. Vælg en sangbog eller node for andre musikere. Tag eller find et billede af din teenager med sit musikinstrument. Sæt billedet i en billig ramme og pynt det. Lim stykker af noter, gamle guitar plukker eller klistermærker til rammen.

Film

brug en popcorn container til at skabe en gave kurv

Køb en popcorn beholder eller stor plastskål og fyld den med mikrobølge popcorn pakker, slik, oksekød jerky og en dvd fra hans yndlingsfilm genre. Eller køb billetter til en biograf i stedet for en dvd.

Sport

Prøv en hat med hans yndlingsholds logo som gave

Hvis din teenager nyder sport, skal du lave et fleece kaste eller tæppe med hans yndlingsholds logo. No-sy fleece kaste instruktioner er let tilgængelige på internettet eller i håndværk magasiner. Lav en koordinerende pude til sin seng. Andre sportsholdsvalg er nøgleringe, krus, hatte og kofanger.

Tøj

hente nogle boksere på salgstidspunktet

Selv om alle teenage drenge ikke er spændte på tøj gaver, vil de fleste nyde en sjov T-shirt, boksere eller sovebukser. En ny beanie hat eller hoodie sweatshirt i hans yndlingsfarve vil være en velegnet gave. Køb under salg eller på rabatbutikker for at finde billige varer.

Gavekort

Et gavekort til fastfood er en anden gaveopsætning.

Hvis din teen er gammel nok til at køre, er et gaskort altid en velkomstgave. Et gavekort til hans foretrukne fastfoodrestaurant vil være et hit, da teenage drenge altid er sultne. Han vil være tilfreds med et gavekort til et indkøbscenter eller videospil butik. Selvom dit kort beløb er lille, kan din teenage kombinere kortet med andre, han måtte modtage.

Magasiner eller bøger

Et bogsalg kan have en på en hobby han elsker.

For teenage drenge, der nyder at læse, er et magasinabonnement en gave, der varer hele året. Shop bogsalg, thrift butikker og garage salg for bargain prissat bøger på hans yndlings hobby eller aktivitet.

Fitness

Håndvægte er et godt valg for en teenager i fitness.

Håndvægte, et jump reb, skridttæller eller andet fitnessudstyr gør lave omkostninger gaver til teen boy, der nyder motion. Eller lav en simpel snørebåndstaskepose og pakk den med proteinstænger, en vandflaske i rustfrit stål, atletiske strømper og en øvelses-dvd.

Personlig pleje

Personlige ting gør nyttige gaver.

Pak en plastikbeholder med økonomiske genstande fra apotek eller dollarbutik. Disposable barbermaskiner, barberkrem, et manicure sæt, cologne og andre personlige genstande er nyttige gaver. Hvis din teenage dreng kan lide at style sit hår, omfatter gel, voks eller mousse.

Anbefalede Valg af editor