Indholdsfortegnelse:

Anonim

Sådan overføres tidligere skatteår til TurboTax. Processen med at forberede og indgive en aktuelle årsomsætning kræver ofte, at skattepligtige har adgang til tidligere års selvangivelser og regneark, verificere transaktioner, afskrivninger og kapitalgevinster. TurboTax giver dig mulighed for at overføre data fra et tidligere skatteår ved at bruge en forholdsvis fleksibel "Overfør" -funktion, der søger din computer til tidligere års skattefiler.

Sådan overføres tidligere skatteår til TurboTaxcredit: Jupiterimages / Pixland / Getty Images

Overfør tidligere skatteår til TurboTax

Trin

Opret og navngiv din TurboTax nuværende års skattefil og gem den til den relevante mappe, før du overfører, importerer eller indtaster data fra andre skatteår, så de relevante filer vil blive tilknyttet for nem adgang.

Trin

Vælg "Skattehistorikrapport" fra "Værktøjer" for at finde ud af, hvilke tidligere skatteår der allerede er knyttet til din skattefil. Du kan til enhver tid gentage dette trin for at kontrollere status for tidligere års afkast. Du kan også manuelt indtaste summariske oplysninger i skattehistorikrapporten, hvis det er nødvendigt.

Trin

Klik på "Overfør" fra TurboTax "Fil" rullemenuen for at starte en søgning på din computer for tidligere års skattefiler, og start overføringsprocessen.

Trin

Træk menuen "Filer af type" fra dialogboksen "Vælg tilbage til overførsel fra" for at angive, om programmet skal søge efter et afkast udarbejdet med TurboTax, TaxCut, TaxAct eller et andet skatteforberedelsesprogram.

Trin

Følg anvisningerne for at kontrollere relevante data mapper, finde og overføre skattedata til din nuværende års returfil. Hvis denne proces ikke producerer dine tidligere års skattedata, kan den være på en gammel computer.

Overfør tidligere skatteår fra en anden computer

Trin

Søg i din gamle computer for filer med suffixet.tax,.ta5 eller.t05. Alternativt kan du åbne TurboTax eller et andet skatteforberedelsesprogram, hvis det er installeret på din gamle computer og søge efter tidligere års skattefiler.

Trin

Brug funktionen "Gem som" for at gemme din gamle returafgift på lagermedier, f.eks. En cd-r-disk eller et flashdrev, som giver dig mulighed for at overføre den til din nye computer.

Trin

Kopier filen til din nye computers harddisk og åbne TurboTax.

Trin

Gennemse den nye computer for at finde, vælge og åbne den fil, du har overført fra en anden computer, og gem den som en ny retur, der er identificeret af det gamle år.

Trin

Brug alternativet "Overfør" fra TurboTax "Fil" rullemenuen for at overføre det gamle retur, så dataene er tilgængelige fra din nuværende tilbagevenden.

Anbefalede Valg af editor