Anonim

kredit: @ brittanyk.duran / Twenty20

Slog du op Nashville i 2017? Hvis det er tilfældet, har du muligvis baseret din beslutning, selv indirekte, på sin placering i sidste års rejsearrangørers Choice Awards. Webstedet har lige udgivet sin 2018-liste og tilbyder tip til verdensomspændende og nærtliggende destinationer, så du kan gøre din næste ferie mindeværdig.

Hvis du vil have placeringer på flyselskaber, restauranter, museer og mere, har Travelers 'Choice Awards dig mere end dækket. Fra strande til vartegn til lokale attraktioner kan du se, hvad siden har bedømt det højeste til dit næste eventyr, stort set overalt i verden. Mens du sparer op for nr. 1 destination Bali og andre lokaliteter, skal du tjekke de skjulte skatte, der fremhæves i "Destinationer på Rise - USA" kategori.

Syden har en stærk tilstedeværelse på listen, med byer som Waco, Texas; Wilmington, North Carolina; og Lexington, Kentucky, alle fremhævede i top 10. Men nogle mere uventede steder får endelig deres skyld i år. For eksempel overveje at udforske Omaha, Nebraska, hjem til verdens største indendørs regnskov. Bend, Oregon, får kudos til sine fremragende eventyr muligheder. Og Richmond, Virginia, er en overset perle, fuld af historiske kvarterer, en varm ny mad scene, og selv whitewater rafting.

Alt det sagt, amerikanernes smag er pålidelige i en henseende: I betragtning af valget vil næsten alle vi springe på en chance for at besøge Hawaii. Her er listen:

  1. Kapaa, Hawaii
  2. Waco, Texas
  3. Wilmington, North Carolina
  4. Bend, Oregon
  5. Boulder, Colorado
  6. Paso Robles, Californien
  7. Richmond, Virginia
  8. Greenville, South Carolina
  9. Omaha, Nebraska
  10. Lexington, Kentucky
Anbefalede Valg af editor