Anonim

kredit: @ whitneyholland / Twenty20

At rejse til Thanksgiving-ferie er en af ​​de store amerikanske ritualer, og det er i grunden altid en smerte i nakken. Uanset om du kører over hele byen eller flyver på tværs af tidszoner, vil logistik af det hele sandsynligvis føles rent militært. Du kan endda bryde med en solid side af skyld - når alt kommer til at rejse opvejer din evne til at bringe mad til bordet på et bestemt tidspunkt.

Eller gør det? Transport Security Administration har udstedt sine 2018 Thanksgiving rejse tips, og det første spørgsmål handler om at flyve med mad. Ikke bare noget mad: Full-on Turkey Day accoutrements. Twitter brugere har slået op @AskTSA med forespørgsler om alt fra tranebærsaus til sølvtøj. TSA's svar?

"Vær opmærksom på, at kremede og spredbare fødevarer, som sovs, kartoffelmos, tranebærsauce, syltetøj og drikkevarer skal følge 3-1-1-væskestyrelsen. Disse er begrænset til containere af stor størrelse, der er 3,4 ounce (100 milliliter) eller mindre pr. emne, som skal placeres i en 1-korts stor zip-taske. Hvis du tager større mængder, er du mere end velkommen til at pakke disse varer i en tjekket taske. Du vil ikke vise op til middag med tom hånd.

"Faste fødevarer, som tørt fyld, friske tranebær, kalkun, brød, bagt kartofler, bagværk, tærter, frugt og grøntsager, er tilladt via sikkerhedscheckpunktet i din taske. Du kan også pakke dem i din tjekkede taske."

I betragtning af at TSA har sprukket ned på madvarer i sikkerhedslinjen i år, kan rejse med Thanksgiving rester måske gøre tingene interessante. Hvis du er forsigtig nok med spild, kan det dog være et forsøg værd.

Anbefalede Valg af editor