Indholdsfortegnelse:

Anonim

Partnerskaber selv betaler ikke indkomstskat. I stedet overføres fortjeneste og tab fra partnerskabet til partnerne, der betaler skatten på det enkelte niveau. Da partnere betaler skat på deres andel af partnerskabsindkomst, beskattes de ikke, når de modtager en tilbagetrækning eller distribution - så længe distributionen ikke overstiger deres grundlag

Er Schedule K-1 Partnerskab Udbetalinger og Distributioner Skattepligtige indkomst? Kredit: Minerva Studio / iStock / GettyImages

Om skema K-1

Skema K-1 er en skatteform, som et partnerskab genererer for at rapportere en partners andel af indkomst, fradrag, kreditter og udlodninger og anden relevant information. Nogle af detaljerne er rent informative, mens andre detaljer skal overføres til partnerens hovedformular 1040. Internal Revenue Service 'instruktioner for tidsplan K-1' noterer sig, hvilke oplysninger der skal overføres, og hvor det skal opføres.

Hvordan partnere er beskattet

Selvom tilbagekøb og udlodninger noteres på K-1, anses de generelt ikke for at være skattepligtig indkomst. Partnere beskattes på den nettoindkomst et partnerskab tjener uanset om indkomsten fordeles eller ej. For eksempel, siger, at Partner A har en andel på 50 procent i et partnerskab, der har tjent 60 000 dollars i nettoresultatet i skatteåret. I slutningen af ​​året vil Partner A modtage en K-1, der viser, at han havde en indkomst på $ 30.000 (50 procent af $ 60.000) fra partnerskabet, og han vil skylde indkomstskat på dette beløb.

Hvis partneren ønsker det, kan han forlade det $ 30.000 i partnerskabet. Partnerskabet bevarer kontanterne på en forretningskonto og rapporterer det som partnerens egenkapital på balancen. Fordi han allerede var beskattet på $ 30.000 af partnerskabsindkomst, vil han ikke blive beskattet igen, når han trækker den tilbage.

Undtagelse til reglen

Udbetalinger og udlodninger er ikke skattepligtige, så længe de ikke overstiger partnerens grundlag. En partner er grundlaget for det beløb, han er sat i partnerskabet plus hans andel af partnerskabsindkomst og minus hans andel af partnerskabstab. Hvis partneren trækker mere end hans grundlag, er forskellen skattepligtig indkomst.

For eksempel, siger, at Partner A havde lagt $ 10.000 af egne penge i partnerskabet, og hans distributive andel af partnerskabsindkomsten er $ 30.000. Han kan hæve op til $ 40.000, og det vil ikke være skattepligtigt. Hvis han trækker $ 45.000 tilbage, er det overskydende beløb på $ 5.000 skattepligtigt. IRS noterer sig i partnerens instruktioner til skema K-1, at partneren er ansvarlig for at holde styr på hans grundlag og rapportering af skattepligtig indkomst.

Anbefalede Valg af editor