Anonim

kredit: @ HarleneQuinzel / Twenty20

Selvom du ikke har bil, er du interesseret i gaspriser. De påvirker prisen på næsten alt, hvad der skal transporteres, fra mad til forbrugsgoder til flybillet. Nogle eksperter mener, at vi vil se en stor stigning i benzinomkostningerne i sommer. Nu når vi kommer tættere på varmt vejr, er det værd at begynde at overveje.

Private analytikere samt den føderale informationsenergiforvaltning har netop frigivet fremskrivninger, der tyder på, at vi kunne se priserne så højt som 2,74 dollar ved pumpen i det kommende kvartal. The Motley Fool mener, at det måske endda rammer $ 3. Ifølge analytiker Dan Caplinger, "Already 13 procent af tankstationer over hele landet har priser over $ 3 per gallon, ifølge AAA. Bensinpriserne har tendens til at være højest på vestkysten og ni stater - Alaska, Californien, Hawaii, Idaho, Nevada, Oregon, Pennsylvania, Utah og Washington - har allerede gennemsnit over $ 3-mærket. Selv i lavest pris (Arkansas) har gennemsnitspriserne flyttet over $ 2,50 per gallon."

NPR rapporterer, at årsagen måske skyldes Rusland og Saudi Arabien. De to nationer er normalt uenige med hinanden på oliemarkedet, men de har for nylig "konstrueret betydelige produktionsnedskæringer til at opsuge en olieglut, der havde holdt energipriserne lave i årevis." Mens en nylig præsidentlig tweet påstår OPEC, organisationen bag olieembargoen på 1970'erne, siger analytikere, at det er mere en korrektion i antallet af galloner, der opbevares på tankskibe til søs.

Betyder det at det er tid til at freak ud? Sandsynligvis ikke, men det er noget at holde øje med, da temperaturen går op.

Anbefalede Valg af editor