Indholdsfortegnelse:

Anonim

Foretrukne aktier er et sted mellem gæld og egenkapital med hensyn til betalingsattributter og skattemæssige overvejelser. Foretrukne aktier efterligner gæld i hovedstol og rentebetaling. Det virker dog mere som egenkapital, fordi der ikke er nogen garanti for tilbagebetaling af hovedstolen, og rentebetalinger behandles som udbytte til skattemæssige formål. Den nominelle afkast anvendes almindeligvis til at sammenligne foretrukne aktieprogrammer mod obligationer, der modtager skatteincitament gennem rentebetalinger.

Trin

Gennemgå definitionen af ​​nominel. Nominelt er udtrykket ofte brugt til at referere til "nuværende" eller "ujusteret", når det anvendes sammen med satser. For eksempel en skattefri sats eller en inflationskorrigeret sats i forhold til en nominel sats. Den nominelle sats er altid den nemmeste sats at beregne, selvom den måske ikke er den mest nøjagtige eller meningsfulde.

Trin

Arbejde gennem et eksempel. Lad os sige, at du køber foretrukne aktier, der betaler et kvartalsudbytte på $ 3. Hvis prisen på det foretrukne lager er $ 100, beregnes den nominelle afkast.

Trin

Gennemgå formlen. Beregningen er "årligt udbytte (kvartalsvis udbytte pris) / pris "= $ 3 4) / $ 100 = $ 12 / $ 100 =.12 eller 12 procent. Den nominelle afkast er 12 procent.

Anbefalede Valg af editor