Indholdsfortegnelse:

Anonim

Afkast på gæld er et mål for en virksomheds præstationer baseret på størrelsen af ​​den gæld, den har udstedt eller lånt. Specifikt kan det beregnes som det overskud, der genereres fra hver dollar af gæld, hvor selskabet har både udstedt (obligationer) og taget på (lån). I modsætning til afkast på egenkapitalen, hvor en linjepost repræsenterer aktieposten i virksomheden, kan langfristet gæld være i flere former og til forskellige renter afhængigt af emissionen eller kreditor.

Trin

Se op på den langsigtede gæld for virksomheden. Langsigtet gæld kan findes i balancen eller i noterne til årsregnskabet i 10K eller 10Q. Afsnittet vil forklare, hvor meget gæld der tages ud eller udstedt, og antallet af år, der er forbundet med hver.

Trin

Se op på nettoindkomsten. Nettoresultatet er som regel den sidste linjepost i resultatopgørelsen placeret i 10K, 10Q eller årsrapporten. Specielt vil du have nettoindkomst efter skat.

Trin

Opdele nettoresultatet med langfristet gæld. Lad os arbejde gennem et eksempel. Hvis et selskab har en nettoindkomst på $ 10.000 og langfristet gæld (på over 1 år) på $ 100.000, så er afkastet på gæld = $ 10.000 / $ 100.000 =.1 eller 10 procent.

Anbefalede Valg af editor