Indholdsfortegnelse:

Anonim

Udtrykket "afgiftspligtig enhed" refererer til en enkeltperson eller en virksomhed, der skal indgive en selvangivelse og indkomstskat på indtjening. Enkeltpersoner og virksomheder er begge omfattet af indkomstskat og betragtes begge som skattepligtige enheder. I modsætning hertil betaler partnerskaber, S-selskaber og LLC'er ikke indkomstskat og betragtes som ikke-skattepligtige enheder.

Et forretningsmøde i et konferencerum. Kredit: XiXinXing / XiXinXing / Getty Images

Afgiftspligtige enheder

I henhold til amerikansk skattelov skal enkeltpersoner og virksomheder indgive en selvangivelse og indkomstskat på indtjening. For eksempel, selv om et selskab distribuerer hele sin indtjening til individuelle ejere, er selskabet selv genstand for indkomstskat. Da virksomhedens indtjening beskattes både på virksomhedernes og det enkelte niveau, siger skatteeksperter, at virksomheder er underlagt "dobbeltbeskatning".

Ikke-skattepligtige enheder

Andre forretningsenheder, der betegnes som passerer gennem enheder, er ikke skattepligtige enheder og betaler ikke indkomstskat. Partnerskaber, LLC'er og S-virksomheder er eksempler på ikke-skattepligtige, gennemtrængende enheder. Selv om disse virksomheder stadig skal indberette afkast, er de ikke skattepligtige. Snarere er indtjeningen fra disse virksomheder skattepligtige på det enkelte niveau. For eksempel, hvis et partnerskab tjener $ 500, betaler de enkelte ejere skat på $ 500, i stedet for selve partnerskabet.

Anbefalede Valg af editor