Indholdsfortegnelse:

Anonim

Når du køber på internettet, kræver ethvert legitimt websted, at du indtaster en faktureringsadresse, inden du fortsætter med køb. Hvis du ikke er en erfaren online-køber, kan hele konceptet med en faktureringsadresse virke forvirrende i starten, da firmaet også vil bede om din forsendelsesadresse bagefter. Faktureringsadressen er adressen registreret på dit kredit- eller betalingskort; den bruges til verifikationsformål.

Trin

Fjern det kreditkort, du betaler med fra din tegnebog. Se på forsiden af ​​kortet for dit navn. Indtast dit navn præcis som det vises på kortet i den relevante tekstboks, hvilket typisk er den første boks på fakturaformularen. Nogle virksomheder kræver ikke et navn, når de udfylder faktureringsadressen.

Trin

Indtast den adresse, der er vedlagt dit kreditkort. Indtast ikke forsendelsesadressen. Hvis du er usikker på din faktureringsadresse, skal du få adgang til din online kredit- eller betalingskortkonto og se på oplysningerne på filen.

Trin

Indtast landet og angiv faktureringsadressen er placeret i. Indtast postnummeret. Nogle virksomheder kan også kræve, at du indtaster et telefonnummer, hvis du har en.

Trin

Gennemgå oplysningerne. Sørg for, at alt, der er angivet i faktureringsadressen, svarer til oplysningerne på filen for dit kreditkort. Hvis du mangler et brev fra adressen eller glemmer at indtaste dit efternavn, vil du sandsynligvis modtage en automatiseret meddelelse, der informerer dig om, at købet ikke kunne laves.

Anbefalede Valg af editor