Anonim

kredit: @ criene / Twenty20

Tony Stark ville ikke være Iron Man uden sin snarky men hjælpsomme AI - faktisk var han nok ikke engang Tony Stark. Tegneseriefolk og filmfans har længe taget JARVIS som fantastisk, men i den virkelige verden springer vi tættere på.

På sort fredag ​​i år var Amazons Echo Dot, hjemmets stemmeassistent, den mest solgte produkt over hele linjen. Måske kan vi ikke skræmme endnu, men smart talere og telefonhjælp er på plads for at hjælpe os på andre måder. Overvej at fortælle din Alexa om at omordne ting som toiletpapir eller brusebad filtre, og det er gjort. Du kan endda gå ind i en ny butik, spørg Siri, hvilken ganggang har dit yndlingsmærke chips, og få et personligt resultat uden at jage ned en salgsforbindelse.

Som med alle ting AI og programmering, ser det meget enklere ud end det virkelig er. Stemme-til-tekst genkendelse og maskinindlæring er ikke på niveau med mennesker, når det kommer til at analysere og fortolke alt. Vi arbejder stadig på forskellen mellem, hvad folk siger og hvad de betyder, for ikke at nævne privatlivets overvejelser. Men teknikere ønsker at presse ud over det, klar eller ej.

Ud over det store salg af Black Friday har Amazon også annonceret et nyt forretningsprodukt i sin linje af Alexa smart højttalere. Alexa for Business Platform planlægger at hjælpe dit kontor fuldt integrere talekommandoer i stedet for tastetryk. (Fuld detaljer forventes fredag.) Så hvem ved - JARVIS er måske ikke så langt væk.

Anbefalede Valg af editor