Indholdsfortegnelse:

Anonim

Det er umuligt at se eller deltage og NBA-spil uden at høre NBA-meddelere. Mens du ser spil på fjernsyn, kan de høres, så de giver play-by-play detaljer gennem hele varigheden.Mens de deltager i spil, kan de høres over det offentlige adressesystem, der tjener som et emcee for spil, introducerer spillere og annoncerer kommende arrangementer og kampagner. I begge tilfælde er NBA-annoncerne godt betalte, men play-by-play-meddelelser tjener betydeligt højere lønninger.

Mike Breen (højre) er en af ​​NBAs top play-by-play-meddelere.

Gennemsnitlig løn

Bureau of Labor Statistics opregner løn til annoncører i henhold til to kategorier: dem, der arbejder i fjernsyn og radio og dem, der arbejder i en række medier, herunder offentlige adressemeddelelser. Som sådan lister bureauet gennemsnitsløn for tv- og radiokonkurrencer i tilskuersport på $ 79.050 i 2010. Den gennemsnitlige løn for offentlige adressemeddelelser er 13,18 dollar pr. Time eller 27,414 dollar årligt baseret på 2080 timer i 2008, ifølge bureauet.

Public Address Announcers

NBA offentlige adresse annoncer er typisk betalt pr spil, med offentlige adresser annoncerer at arbejde hjemme spil. De arbejder hvert af holdets 41 hjemmespil i løbet af sæsonen foruden playoff-spil, hvis deres hold kvalificerer. En marts 1990-artikel for Orlando Sentinel noterer sig salen til Orlando Magic offentlige adressekendtgøreren Paul Porter på $ 100 pr. Spil. En artikel fra august 2007 for ESPN antyder, at dette tal pr. Spil forblev intakt.

Play-by-Play Guys

Top NBA play-by-play-annoncerne dækker spil til store netværk, som ABC, TNT og ESPN, og kan nemt tjene halvfems lønninger. Faktisk kan nogle NBA-annoncer få ekstra indtægter, der annoncerer andre sportsgrene på modsatte netværk. Lønninger til ledende play-by-play mænd, som Mike Breen og Marv Albert, når syv figurer. Så langt tilbage som i 1999 tjente de bedste sports-tv-selgere seksfigurer til syv-talede lønninger, ifølge online sportsgrene.

Kontrakter

Det er sædvanligt for større netværk at tilbyde langsigtede kontrakter til NBA play-by-play-meddelere. En artikel fra februar 2008 for Variety rapporterer om en aftale mellem topkonsulent Marv Albert og TNT. Den otteårige kontrakt opfordrer Albert til at annoncere regulære sæsonspil, All-Star-spillet og konferencensfinalerne. Lønstal er ikke offentliggjort.

Anbefalede Valg af editor