Indholdsfortegnelse:

Anonim

Du kan få kontanter fra et kreditkort ved at tage et kontant forskud. Dog kan kontante forskud være dyrt. Du debiteres en højere rentesats for kontantforskuddene end for andre transaktioner med dit kort, herunder et opkrævet gebyr på op til 4 procent for det beløb, der er avanceret, ifølge Bankrate.com. På trods af gebyrerne har mange mennesker mulighed for at kunne trække penge fra deres kort.

Du kan trække penge fra din kreditkortkonto ved en pengeautomat.

Trin

Bekræft, at dit kreditkort har en kontant forhåndsopsætning. Næsten alle MasterCard- og Visa-kreditkort tilbyder denne mulighed, men et kreditkort eller et kreditkort fra et kreditkort er muligvis ikke. Ring nummeret på bagsiden af ​​dit kort for at høre. Spørg også, hvor meget ledig kredit du har til kontante forskud.

Trin

Anmod om en ATM-pinkode til dit kort, hvis du ikke allerede har en. Du kan få en PIN-kode ved at skrive eller ringe til dit kreditkortselskab.

Trin

Tag dit kreditkort til enhver bankautomat. Indsæt kortet og brug din PIN-kode til at hæve penge, ligesom du ville med et betalingskort. Eller tag kortet inde i banken for at hæve penge på et tellervindue. Telleren kan behandle kontante forskud ved at bruge sin teller maskine. Han vil skubbe kortet, vente på tilladelse og få dig til at underskrive en kvittering. Din underskrift vil blive sammenlignet med signaturen på dit kort, og du kan blive bedt om yderligere identifikation, såsom et kørekort.

Anbefalede Valg af editor