Indholdsfortegnelse:

Anonim

Udlånet af et pant betyder, at låntageren ikke længere er forpligtet til at foretage yderligere betalinger på lånet. En decharge kan være resultatet af realkreditlånet, der betales i sin helhed eller refinansieres af låntageren. Et pant kan også aflades, hvis låntageren arkiverer konkurs.

Realkreditudgifter efter fuld udbetaling

Når hovedstolen, renter og gebyrer er blevet betalt fuldt ud på en bolig eller forretningsejendomme, vil realkreditlånet blive afgivet af långiveren. På dette tidspunkt, Ejerskabet af ejendommen overføres fra långiveren til den tidligere låntager. For at afslutte overførslen frigiver långiveren lien på ejendommen, annullerer noten og sender akten til ejendomsindehaveren.

Refinansiering af et realkreditlån

I en refinansiering bruges provenuet fra det nye lån til at afbetale det eksisterende pant. Det eksisterende pant er afgivet, noten annulleret og lien på ejendommen frigivet af långiveren. Den nye långiver udarbejder et nyt pantbrev og placerer en pant på ejendommen for at sikre lånet.

Realkreditudlån efter en konkurs

Denne type afladning frigiver låntageren fra hans forpligtelse, men adskiller sig fra at betale eller refinansiere et pant i det ejeren vil ikke holde huset, når konkursen er færdiggjort. Som led i konkursforliget vil retten afgive en deklarationsordre på realkreditlånet, så længe den person, der indgav samtykker i at miste ejendommen til långiveren. Efter konkursens afslutning er låntageren ikke ansvarlig for långiveren for ubesvarede betalinger og gæld, der blev afholdt før konkursansøgningen. Låntageren kan derefter give nøglerne tilbage til långiveren, underskrive dokumentation for overgivelsen og gå væk fra ejendommen.

På trods af overgivelsen af ​​ejendommen, långiveren skal stadig afslutte afskærmningsprocessen at fjerne låntagerens navn fra titlen.

Anbefalede Valg af editor