Indholdsfortegnelse:

Anonim

En eCheck er en elektronisk version af en fysisk check. Som en reel check trækker det penge fra din checkkonto i det beløb, der er tilbudt på checken. Det kan bruges online til at foretage betalinger eller overføre penge fra en konto til en anden. En eCheck tager samme tid at rydde som en regelmæssig check, typisk fra tre til fem arbejdsdage. For at sende en eCheck skal du have routing og kontonumre på din checkkonto.

Trin

Log ind på hjemmesiden, hvor du vil bruge eCheck. Naviger til betalingssiden efter at have gennemført din transaktion eller adgang til din konto.

Trin

Klik på "Online Check", "eCheck" eller "Checking Account" på betalingssiden.

Trin

Indtast dit routingsnummer i tekstboksen "Routing Number". Du kan finde dit rutingsnummer nederst på en af ​​dine checks. Det er det første nummer og har ni cifre.

Trin

Indtast dit kontonummer i tekstboksen "Kontonummer". Kontokontonummeret er nummeret efter rutingenummeret.

Trin

Indtast et tjeknummer i tekstboksen "Check nummer". Vælg et tjeknummer fra en af ​​dine nuværende fysiske checks. Skriv "Ugyldig" på den fysiske kontrol for at undgå ved et uheld at bruge det i fremtiden.

Trin

Indtast tjekbeløbet i den relevante tekstboks og gennemgå oplysningerne for at kontrollere, at det er korrekt. Klik på "Anvend" eller "Send" for at sende eCheck.

Anbefalede Valg af editor