Indholdsfortegnelse:

Anonim

Mere end halvdelen af ​​staterne i USA anvender en tillidsakt for at sikre lånetegn til fast ejendom. Statsloven bestemmer hvilket sikkerhedsinstrument der kan bruges: et pant eller en tillidskonstruktion. Ifølge RealtyTrac bruger 30 stater og District of Columbia dette sikkerhedsinstrument i fast ejendomstransaktioner.

Fungere

For at købe fast ejendom tegner en låntager en note til långiveren for et aftalt beløb under aftalte betingelser. For at sikre noten kræver långiveren, at låntageren skal underskrive et sikkerhedsinstrument som et pant eller en tillid. Fortrolighedsakten involverer tre parter; långiveren, låntageren og en trustee. Forvalteren har titel til ejendommen, som overdrages af låntageren til långiveren. Titlen forbliver i tillid indtil lånet er betalt eller ejendommen vender tilbage til långiveren.

Deed of Trust States

Fortrolighedsaktionen bruges i øjeblikket i Alabama, Alaska, Arkansas, Arizona, Californien, Colorado, District of Columbia, Georgia, Hawaii, Idaho, Iowa, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nevada, New Hampshire, North Carolina, Oklahoma, Oregon, Rhode Island, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Virginia, Washington, West Virginia, Wisconsin og Wyoming.

FHA Mortgagee Letter 2009-13 dateret 10. april 2009 præciserer, at New Mexico også bør bruge tillidskonstruktionen for boligformidlingstransaktioner.

Betydning

I afskærmningsprocedurer bestemmer statsloven, om proceduren er retslig (pantinstrument) eller ikke-retslig (tillidspligt). Flere stater konverterer til tillidshandling som et middel til at fremskynde afskærmningsprocedurer. Tillidsbekendtgørelsen indeholder en salgsklausul, som giver trustee mulighed for at påbegynde en afskærmningsprocedure uden for retssystemet

Overvejelser

At underskrive en tillidsteg giver ejendomsretten til ejendomsretten eller ejendomsretten til ejendomsretten, som handler på långiverens vegne. Husejeren har dog ret og privilegium at bo i, bruge og nyde ejendommen.

Advarsel

Hvis lånet sikret ved en tillidsklausul bliver kriminel, kan långiveren anmode om, at forvalteren afskærer på ejendommen for at blive betalt eller erhverve titel til ejendommen. I modsætning til et realkreditlån gør det muligt for afskedigelse at fortsætte uden at gå gennem domstolene.

Anbefalede Valg af editor