Indholdsfortegnelse:

Anonim

Walmart og MoneyGram, et nationalt pengeoverførselsselskab, tilbyder forbrugerne en måde at sende penge hurtigt og sikkert til venner og familie. Du kan sende penge ved at besøge din lokale Walmart, eller oprette overførslen online via Walmart MoneyGram online butik.

Du kan sende penge både lokalt og internationalt via MoneyGram og Walmart. Credit: Joe Raedle / Getty Images News / Getty Images

På Walmart

For at sende penge via en Walmart butik, søg efter den nærmeste Walmart med en MoneyGram placering ved hjælp af søgefunktionen på MoneyGram hjemmesiden. I butikken skal du spørge MoneyGram-agenten for en send formular og udfylde den med modtagerens navn og sted for at afhente. Han skal afhente pengene på en Walmart butik. Angiv et id, som et kørekort eller pas, til agenten, og giv hende de penge, du vil sende sammen med overførselsgebyret. Gebyret varierer afhængigt af hvor pengene går, det sendte beløb og den sendte valuta. Agenten giver dig et referencenummer, som du giver modtageren til at bruge til at acceptere pengene.

Online

Fra Walmart MoneyGram online butik på walmart.moneygram.com skal du logge ind på din konto. Hvis du ikke har en konto, skal du tilmelde dig en ved at angive din e-mail-adresse og oprette et login og et kodeord. Giv din e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, sidste fire cifre i dit Social Security-nummer og fødselsdato. Indtast betalingsoplysningerne, som kan være et kreditkort, betalingskort eller kontokonto. Indtast derefter modtagerens navn og opsamlingssted. Når du betaler med en checkkonto, skal du også angive et kørekort eller et militært id-nummer. Når du har gennemført alt online, modtager du en email med referencenummeret til at give modtageren. Du kan ikke sende penge internationalt fra online butik.

Anbefalede Valg af editor