Indholdsfortegnelse:

Anonim

Alle planter har brug for kvælstof til at vokse, men at købe kvælstofgødning kan være dyrt. For folk på et budget er der en billigere måde at tilføje dette nødvendige næringsstof til jorden. Økologiske løsninger findes i din egen gård eller køkken. De bryder langsomt ned i jorden og giver en konstant kvælstofforsyning, som planterne tager op gennem deres rødder.

Træaske er en naturlig kilde til nitrogen.

Trin

Stænk gamle, brugt kaffegrunde over jorden og omkring planterne. Vand kaffegrunde i jorden eller påfør kaffepladserne lige før en regn. Tilsæt kaffepladser til kompostbunker. Hvis der er overskydende kaffe, skal du bruge dette til at plante planterne. Lav en fortyndet udgave af kaffe og brug den til at plante planterne.

Trin

Tilsæt tørret blodmel til jorden. Spred det over jorden og hæld det i jorden. Påfør i henhold til etiket anvisninger.

Trin

Tilføj græsklipper og / eller blade til jorden eller kompostbunken. Græsklippene og bladene bryder ned i jorden og tilføjer nitrogen. Hvis du tilføjer til kompostbunken, skal du dreje kompostbunken en gang om ugen.

Trin

Rengør pejsen og tilsæt noget træaske i jorden. Sprid ikke asken på en blæsende dag, eller det vil ikke blive på jorden. Påfør 1/8 tommer træaske over jorden. Hvis flere er spredt over jorden, bliver det som en pasta, når den er våd.

Trin

Tilsæt gødning i jorden. Næsten enhver form for gødning vil arbejde, undtagen fra hunde og katte. Disse dyr spiser fremstillet mad, ikke planter eller insekter som køer, heste, får og kyllinger.

Trin

Plant en overdækning af bælgplanter som kløver eller vetch. Disse planter tager kvælstof fra luften og overfører det til jorden. Når coverafgrøden vokser, før den ind i jorden, hvor den vil nedbrydes naturligt og tilføjer nitrogen i jorden.

Anbefalede Valg af editor