Indholdsfortegnelse:

Anonim

Det bedste sted for din pension afhænger af, hvad der er vigtigt for dig. For eksempel kan en placering med det bredeste udvalg af sundhedsydelser ikke være varmt nok eller måske være for langt fra familien. Men hvis du definerer de bedste steder at gå på pension som de steder, der giver dig mulighed for at strække din pensionsindtægt og have den højeste levestandard, der er mulig for din pensionskurs, vil du overveje steder med lav samlet indkomst- og salgsafgift, en lave leveomkostninger, lave boligomkostninger og lettilgængelige tjenester og fritidsaktiviteter rettet mod seniorer.

Tucson, Arizona

Omkostningerne ved boliger i Tucson har oplevet et fald på 88 procent i de seneste år, og omkostningerne ved at køre et hjem sænkes af det moderate klima året rundt, hvilket reducerer varmeomkostningerne. Kiplinger, http://www.kiplinger.com/tool/retirement/T055-S001-state-by-state-guide-to-taxes-on-retirees, under hensyntagen til salgs-, ejendoms- og pensionskat samt seniorers skattelettelser, giver staten Arizona en "mest skattevenlig" betegnelse for pensionister. Tucson sport et stort antal tjenester og faciliteter rettet mod de 30 procent af dets befolkning, der er over 60, herunder et travlt seniorcenter og otte store medicinske faciliteter.

Sarasota, Florida

Sarasota er en anden by, hvor boligomkostningerne har taget en enorm dukkert og faldt med omkring halvdelen i løbet af de sidste par år. Det varme klima reducerer varmeomkostningerne om vinteren, og den reducerede luftfugtighed på Floridas Gulf Coast gør sommervarmen håndterbar. Florida som helhed har en leveomkostninger, som ligger lidt under landsgennemsnittet, og satser på en 'mest skattevenlig' for pensionister. Sarasota er en pension for langtidspension, der byder på flere pensionskamre, der giver deres beboere fritidsfaciliteter.

Tampa, Florida

En anden Florida mulighed er Tampa, også placeret på Floridas Gulf Coast. Den forvalter leveomkostningerne 7,6 procent under det nationale gennemsnit og en medianboligpris på under 140.000 dollars, mens de stadig er centralt beliggende, med adgang til Braedenton, Sarasota, St. Petersburg og Clearwater. Og lige over hele staten er Orlando, med sine mange Disney-ejede parker, et attraktivt lokmiddel til børnebørnene. Orlando har en lavere end den gennemsnitlige pensionspopulation for staten, som kan appellere til yngre pensionister, der ikke leder efter en livsstil for pensionsforhold.

Gainesville, Georgien

Gainesville har et moderat klima med leveomkostninger og boligomkostninger mindre end landsgennemsnittet. Ligesom det gjorde for Arizona og Florida, giver Kiplinger staten Georgien en "mest skattevenlig" rating. Gainesville Lake Lanier giver overkommelig og tilgængelig rekreation og tegner omkring otte millioner turister om året med tilbud om alle former for vandsport. Fritidsmuligheder er forøget af områdets 15 golfbaner.

Alexandria, Louisiana

Alexandria tilbyder en leveomkostninger på 4,9 procent under landsgennemsnittet med et varmt klima kun bestået af Florida og Hawaii. Louisiana er en anden 'mest skattevenlige' stat for seniorer ifølge Kiplinger. Aktiviteter er vrimler i denne by, herunder golf på OakWing Golf Club og kultur på Alexandria Museum of Art og River Oaks Square Arts Center. Der er også Alexandria Zoological Park.

Anbefalede Valg af editor