Indholdsfortegnelse:

Anonim

Green Dot-kort er forudbetalt kredit- / betalingskort, som kan bruges til at foretage kredit- og betalingskortkøb eller at hæve penge fra pengeautomater. Kortindehavere køber Green Dot-kortet og indlæser det med kontanter efter behov. Dette forhindrer overdragne konti og høje kreditkortrenter. Du kan få et forudbetalt Visa, MasterCard, Studiekort, Online Shopping Card eller Express Bill Pay Card. Der er endda et Green Dot-kort til spansktalende højttalere. Der er flere forhandlere, der håndterer Green Dot reload-transaktioner, hvilket gør disse kort bekvemme og sikre for kunder, der har brug for et kreditkort til køb.

Du kan trække penge gratis på enhver pengeautomat i Green Dot-netværket.

Trin

Køb et Green Dot-kort hos en Green Dot-forhandler, såsom en dagligvarebutik, apotek eller købmand. Du skal betale et månedligt gebyr for at bruge kortet, men det månedlige gebyr er frafaldet, hvis du indlæser mindst $ 1.000 pr. Måned på dit kort.

Trin

Tilføj penge til dit kort på købstidspunktet, så du kan begynde at bruge dit forudbetalte kort.

Trin

Besøg mygreendot.com eller ring det gratisnummer på kortpakken for at aktivere dit nye Green Dot-kort. Du skal angive dit navn, adresse, telefonnumre, socialsikringsnummer og fødselsdato.

Trin

Stryg dit kort hos enhver forhandler, der accepterer Visa eller MasterCard kredit- og betalingskort.

Trin

Indsæt dit Green Dot-kort på et hvilket som helst af pengeautomaterne i Green Dot-netværket for at foretage gratis udbetalinger fra din Green Dot-konto. Du kan bruge dit kort til pengeautomater uden for netværket, men du skal betale et gebyr på $ 2,50.

Trin

Genindlæs dit kort med en "MoneyPak Universal Reload" -pakke, som er tilgængelig hos enhver forhandler, der bærer Green Dot forudbetalt kort. Du køber kortet med kontanter plus et gebyr på op til $ 4.95, så ring eller besøg hjemmesiden for at tilføje midler til din konto.

Anbefalede Valg af editor