Indholdsfortegnelse:

Anonim

MoneyGram postanvisninger kan være en bekvem metode til at foretage en betaling og sende eller modtage penge i stedet for at bruge kontanter, checks eller et kreditkort. Men nogle mennesker har forsøgt at begå svig ved hjælp af falske MoneyGram-ordrer. For at undgå at blive offer, skal du kigge efter sikkerhedsfunktionerne på blanketten, inden du accepterer det. MoneyGram introducerede en ny version af formularen i juli 2010, men den ældre version er stadig gyldig. Enhver MoneyGram uden de officielle træk i det ældre eller nyere dokument er mistænkt.

Frontfunktioner

"Stop-skiltet" over linjen "Betal til ordren" foran dokumentet er varmefølsomt. Ikonet er tydeligt synligt, når du anvender varme, f.eks. Fra din tommelfinger. Se efter teksten "originaldokument" i baggrunden og MoneyGrams verifikationsnummer på venstre side under postnummeret "(ring 1-800-542-3590 for at bekræfte"). Dokumentets øverste kant indeholder også et advarselsbånd, der angiver sikkerhedsfunktionerne.

Tilbage Funktioner

Bagsiden af ​​postanvisningen indeholder et MoneyGram vandmærke, der er synligt, når dokumentet er fladt, når du holder det i en vinkel eller når du gnider det med en mønt. Derudover er serviceaftalen flyttet til bagsiden af ​​den opdaterede postanvisning, ordlyden af ​​servicegebyret er blevet ændret og gebyret er ændret til $ 1.

Bevis for køb

MoneyGram-postanvisninger har en perforeret side eller stub, der viser nummeret på dokumentet. Riv det af postanvisningen, inden du sender den. Det tjener som købsbevis og et middel til at spore postanvisningen, hvis det bliver nødvendigt.

Old MoneyGram Money Order

Ifølge MoneyGram forbliver den ældre version af virksomhedens postanvisning gyldig, indtil den er helt erstattet af den nye. Denne version har færre sikkerhedsfunktioner end den nye. De ældre sikkerhedsfunktioner omfatter en varmefølsom ikon tæt på bunden af ​​postanvisningen og en lille udskriftsgrænse omkring den mængde boks, der læser "MoneyGram Payment Systems." Det ældre dokument indeholder også et tårebevis for servicestub.

Anbefalede Valg af editor