Indholdsfortegnelse:

Anonim

Tilkendelse af en check til en anden giver denne person ret til at indbetale checken til sin egen konto. En kasseres check, som er skrevet og garanteret af banken, kan underskrives til en anden person på samme måde som de fleste andre checks.

Restriktive godkendelser

En restriktiv godkendelse er en sikker måde at underskrive en check på til en anden person. Kun den person, du udpeger, vil kunne kontanter eller deponere checken. På bagsiden af ​​checken er der en firkantet kasse placeret i den ene ende; Skriv i denne boks "Betal til ordren", efterfulgt af den udpegede persons navn. For eksempel, "Betal til ordren fra Tom Anderson." Skriv dit navn under påtegningen nøjagtigt som det står skrevet på forsiden af ​​checken.

Pas godt på dig selv

Svindel, der involverer svigagtige kasserer checks, er stigende, ifølge Federal Trade Commission. Vær forsigtig, når du accepterer en godkendt kassererens check som en form for betaling for varer eller tjenesteydelser. Accepter kun kasserens checks fra en person, du kender, og selv derefter spørge om det oprindelige formål med checken. Se kontrollen omhyggeligt for at sikre, at modtagerens navn er stavet korrekt, og mængden er korrekt. Afvis kassererens check som betalingsform, hvis noget ser mistænkeligt ud.

Anbefalede Valg af editor