Indholdsfortegnelse:

Anonim

Absolut opgave er oftest stødt på i forsikringsbranchen. Det er den uigenkaldelige overførsel af alle dine interesser, rettigheder og ejerskab med hensyn til en forsikring både i nutiden og i fremtiden. En fælles brug af en absolut opgave er under en livsafvikling på en livsforsikringspolitik, hvor du sælger din politik før din død.

Absolut opgave kan anvendes på en livsforsikringspolitik.

Parter til en absolut opgave

Der er flere parter (folk) involveret i en absolut opgave af en forsikring. Det er vigtigt at forstå hver parts funktion. Første part er den forsikrede, den person, der er omfattet af forsikringspolicen. Hvis det er en livsforsikring, er det den person, hvis liv er forsikret. Tilbyderen er den person, der i øjeblikket ejer de rettigheder, som politikken giver. Overdrageren er den person, der vil modtage rettighederne.

Andre involverede parter

Ud over de mennesker, der er direkte involveret i den absolutte tildelingstransaktion, er der mennesker, der er tangentielt involveret. Den første er den primære modtager. Den primære modtager er den person, der har fordele, hvis politikken betaler sig. Ud over den primære støttemodtager er der ofte en sekundær støttemodtager, der modtager forsikringsprovenuet, hvis den primære støttemodtager af en eller anden grund ikke bliver berettiget. En af de primære rettigheder, som erhververen ønsker at erhverve, er retten til at vælge modtagerne.

Hvorfor tildele dine rettigheder?

Der er mange forskellige grunde til, at en person måske vil tildele sin ejendomsret til en forsikringspolice. Forretningspolitikker kan tildeles, hvis virksomheden sælges. Livsforsikringer kan tildeles, hvis en person er nær død, men har brug for pengene til at betale lægeudgifter. Ulykkesforsikringer kan tildeles til dækning af omkostningerne i forbindelse med ulykken.

Hvorfor absolut?

Begrebet absolut betyder, at når rettighederne er tildelt, kan du ikke ændre dit sind. Ofte når en livsforsikringspolitik er tildelt, kan erhververen muligvis foretage flere forsikringsbetalinger, inden han indsamler politikken. Han ville helt sikkert ikke acceptere dette, hvis den oprindelige ejer af politikken på et eller andet tidspunkt kunne ændre sig og tage politikken tilbage. Politikoverførslen er derfor absolut og kan ikke tilbagekaldes.

Andre anvendelser af absolut opgave

Udover forsikringsbranchen anvendes der ofte en absolut opgave i realkreditindustrien. Ofte i et kommercielt realkreditlån vil långiveren insistere på en absolut opgave af lejebetingelsen i pantkontrakten. Det betyder, at hvis långiveren skal afskære på ejendommen, får han ikke kun ejendommen, men han får også rettighederne til enhver leje ejendommen genererer. Dette kunne være vigtigt, hvis långiveren fik ejendommen, men den tidligere ejer måtte holde lejen.

Anbefalede Valg af editor