Indholdsfortegnelse:

Anonim

At arbejde på høje strukturer som vægge, lofter og sidespor kan være umuligt uden at bruge stillads. Ved hjælp af en enkelt forlængelsesstige og flytning fra sted til sted er det ikke sikkert og tidskrævende. Når man arbejder på høje strukturer som vægge, lofter, vinduer og sidespor, er det bedst at bruge stilladser. Mange mennesker bruger ikke stilladser, fordi det er dyrt og kræver meget plads til at gemme. Folk er ikke klar over, at du kan bygge dine egne stilladser og spare penge. Den nemmeste og enkleste måde at gøre stilladser på er med to multifunktionsstiger og en træplade. Dette gør arbejdsmiljøet sikrere og sparer tid og energi.

Byg dine egne stilladser og spar penge.

Trin

Juster multipurpose forlængelsesstiger til "A" -positionen ".

Trin

Placer multipurpose forlængelsesstiger 6 til 12 fod fra hinanden (afhænger af bordets størrelse). Stigen rungs bør ansigt hinanden.

Trin

Test styrken af ​​dit bord ved at glide hver ende på en lav stige rung. Sørg for, at bordet er på niveau. Gå langsomt over bordet. Det skal bøje lidt. Hvis brættet springer op og ned, er det ikke stærkt nok til at holde din vægt.

Trin

Bestem højden for stilladserne og skub kantene af brættet mellem de rette skridt. Brættet skal være på niveau, eller stigerne kan tipse over.

Anbefalede Valg af editor