Indholdsfortegnelse:

Anonim

At anmode om et lån indebærer generelt at udfylde en ansøgning. Men hvis du har omstændigheder ud over det normale omfang af den gennemsnitlige ansøgningsformular, så kan du skrive et brev eller en anmodning i stedet. Dette brev vil fortælle lånschefen alt, hvad han behøver at vide for at afgøre, om banken er i stand til at låne dig de midler, du har brug for. Husk at dette er en forretningstransaktion. Som sådan skal brevet forblive formelt såvel som kort og til punkt.

Et detaljeret lånebrev kan bruges i stedet for en ansøgning.

Trin

Skriv titlen "Request for a Loan" på toppen af ​​siden. Gør din titel stor og fed for at undgå forvirring.

Trin

Dato dit brev. Placer datoen øverst på højre side af siden lige under titlen.

Trin

Indsæt bankens navn og adresse øverst til venstre på siden. Placer disse oplysninger under titlen. Brug oplysningerne i din lokale bankafdeling.

Trin

Tilføj dine kontaktoplysninger under bankens. Indtast dit navn, adresse, telefonnummer fysisk adresse og e-mail-adresse. Anbring dit personnummer i dette afsnit for nem henvisning, når banken kører din kreditrapport.

Trin

Adress dit brev til lånschefen hos din lokale bank. Du kan bruge navnet på en associeret låneansvarlig med hvem du er bekendt med på større grene.

Trin

Gå lige til punktet. Fortæl banken, at du vil tage et lån ud. Vær specifik og fortæl dem præcis, hvor mange penge du har brug for.

Trin

Forklar dit behov i detaljer. Fortæl banken præcis, hvorfor du har brug for pengene. Prøv at være præcis uden at blive følelsesladet.

Trin

Giv dine beskæftigelsesoplysninger som bevis på din evne til at tilbagebetale lånet. Giv banken en hurtig oversigt over din nuværende økonomiske situation.

Trin

Foreslå en betalingsplan. Match dit forslag til bankens nuværende rentesats for personlige lån.

Trin

Tak lånet officer for hans tid. Skriv brevet foran vidner og en notar.

Anbefalede Valg af editor