Indholdsfortegnelse:

Anonim

Børnebogsforfattere kan skrive fiktion eller nonfiction fra tidspunkter lige fra barndom til pre-teen. Mange forfattere er ekstase for at få en forlags kontrakt og drømmer om at leve af deres bog. Men de fleste traditionelt offentliggjorte børnebøger gør ikke forfatteren en masse penge, især hvis det er forfatterens første bog.

Første Bog

Illinois-kapitlet i Society of Children's Books Writers and Illustrators (SCBWI) rapporterer, at de fleste traditionelt offentliggjorte forfattere ikke tjener mange penge pr. Bog. For en første bog kan en udgiver give forfatteren et forskud på $ 3.000 til $ 8.000; Disse penge fordeles normalt lige mellem forfatteren og illustratoren. Du skal derefter tjene nok royalties på de bøger, som din forlag sælger, for at tjene penge på dit forskud, før du får ekstra penge.

Royalties

Når en udgiver sælger en forfatterbog, beholder han hovedparten af ​​pengene og giver en procentdel tilbage til forfatteren, kaldet en royalty. Normalt modtager forfattere royalties på omkring 3 procent til 5 procent på deres børnebøger. For eksempel, hvis en børnebog sælger til 9,95 dollar, kan forfatteren modtage 30 cent til 50 cent for hvert salg. Således må en bog muligvis sælge mange kopier, før forfatteren begynder at tjene penge på det.

Uddrag

Nogle børnebogsforfattere sælger uddrag til magasiner som korte historier. Uddraget skal være i stand til at stå alene som en novelle og skal passe ind i bladets tema; Forfattere må muligvis tilpasse uddrag eller på anden måde revidere deres kopi for at gøre det egnet til offentliggørelse som en kort historie. De fleste blade betaler mellem $ 25 og $ 200 pr. Offentliggjort stykke, ifølge SCBWI.

Marketing

Mange traditionelt udgivne børnebøger går ud af print efter kun 5.000 til 10.000 eksemplarer - ikke nok til at gøre forfatteren til noget penge. Hvis forfatteren bruger tid på markedsføring eller reklamerer bogen, er chancerne for succes bedre. Forfattere kan deltage i online fora om børnebøger eller emner relateret til bogen, postlinks på Facebook og opretholde en blog om bogens emne uden at bruge ekstra penge. Desuden vil en forfatter måske overveje at bruge en del af hans forskud til at købe reklame for bogen.

Anbefalede Valg af editor