Indholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du vil sende nogen en betaling online, har du held og lykke. Der er flere muligheder for at flytte penge rundt på internettet. Online pengeoverførsler har gjort livet meget lettere i løbet af de seneste år, og nu kan du betale nogen, du har brug for, uden at selv forlader huset. For at gøre en betaling til en person, der bruger et kreditkort online, skal du bare have kortoplysninger og en lille vejledning om, hvad dine muligheder er.

Du kan betale nogen online med et kreditkort, og alt det tager er et par klik med en knap

Trin

Åbn en Pay Pal-konto. Det er gratis, og du kan indbetale penge til en bankkonto lige fra din Pay Pal-konto ved hjælp af dit kreditkort. Desuden. Hvis den person, du forsøger at betale, også har en Pay Pal-konto, vil pengene komme til dem næsten øjeblikkeligt.

Trin

Brug Western Union. Western Union giver dig mulighed for at betale en person med dit kreditkort ved at sende penge til deres bankkonto online eller sende penge online, som de kan hente på en hvilken som helst Western Union-placering. Vær forberedt på at betale et mindre gebyr til Western Union, og et kontant forskud på dit kreditkort.

Trin

Log ind på din banks hjemmeside og foretag en bankoverførsel. Den anden persons bank modtager pengene samme dag. Eller hvis begge dine banker tilbyder det, kan du foretage en bankoverførsel (som bliver billigere eller måske endda gratis).

Anbefalede Valg af editor