Anonim

kredit: @ edi / Twenty20

For de fleste af os er det det - skat sæson 2017 er i tasken. Hvis du er mega-rige, har du sikkert haft det godt. For de fleste af os (medmindre du er en freelancer der beskæftiger sig med selvstændige skatter), var vi heldige, hvis vi fik nogle penge tilbage.

I tidligere år har amerikanerne fået deres regering til at bruge som en patriotisk pligt. Jo flere kontanter cirkulerer, jo flere mennesker kan det løfte op, ifølge teorien. Men forskning viser, at vi ikke længere bruger skatteafgifterne til sjove ting. Vi har for meget gæld eller for mange heldige lægerbesøg, eller vi er bare slags konkurs, efter et bestemt punkt.

Kun 16 procent af respondenterne til en nylig undersøgelse af det nationale detailforbund planlagde at bruge deres refusion til at behandle sig selv. I det 13. år i denne undersøgelse er det det laveste antal endnu. Eksperter skylder udbredt skrøbelighed i amerikanernes personlige økonomi, den samme økonomiske usikkerhed, der gør besparelse og investering, virker for risikabelt at forsøge.

Når det er sagt, kan din skat refusion være et af et vilkårligt antal kunstige friske starter, der kan hoppe på dine fremtidige penge planer. Definitivt betale ned nogle gæld og passe på dig selv - det er utænkeligt stærke prioriteter. Men poke rundt for lavrisiko muligheder for at starte squirreling væk nogle midler. Du behøver ikke at afsætte en besværlig del af din lønseddel hver uge. Men små skridt i dag, uanset hvor lille det kan betale sig i en stor måde i morgen.

Anbefalede Valg af editor