Indholdsfortegnelse:

Anonim

At give falske oplysninger om at få handicappenge er svig og betragtes som en forbrydelse i New York State. Handicapsvindel i NYS - eller hvor som helst - er meget svært at få øje på og bevise. Mange handicap er ikke synlige for andre mennesker. Kronisk smerte, svimmelhed, træthed og psykisk lidelse er kun en lille liste over usynlige handicap. New York State har udviklet en særlig afdeling til at undersøge rapporter om handicapsvindel og retsforfølge de mennesker, der er fundet skyldige. NYS har gjort det nemt at rapportere mistænkt handicapsvindel.

Rapportering Handicap Svig i NYS er en nem proces.

Trin

Rapportér handicapsvindel pr. Telefon ved at ringe (800) 269-0271. Dette er New York State Office of Midlertidig og Handicap Assistance's Division of Disability Determinations. Giv de oplysninger, du har om det påståede handicapsvindel. At give dit navn bliver bedt om, men ikke obligatorisk.

Trin

Rapportér handicapsvindel via US Mail. Sender dine oplysninger til: New York State Office for Midlertidig og Handicap Assistance Program Integrity Riverview Center 4th Floor 40 North Pearl Street, Albany, NY 12243

Trin

Rapportér oplysningerne via e-mail til New York State Office of Midlertidig og Handicap Assistance, Division of Disability Determination at [email protected]. Dette kan gøres anonymt.

Anbefalede Valg af editor