Indholdsfortegnelse:

Anonim

PayPal er et online betalingsværktøj, der er nyttigt til mange forskellige formål. Sælgere på eBay bruger PayPal til at acceptere kreditkort og elektroniske checkbetalinger fra købere, mens frilansere og andre arbejdstagere bruger deres PayPal-konti til at modtage betaling for det arbejde, de udfører. Når du har opsat og aktiveret en linket bankkonto, kan du nemt overføre penge frem og tilbage mellem din PayPal-konto og din bank.

PayPal giver dig mulighed for at acceptere kreditkortbetalinger.

Trin

Log ind på din PayPal-konto, eller opret en ny, hvis du ikke allerede har en konto. Sørg for at have alle de nødvendige oplysninger, herunder dit navn, adresse og socialsikringsnummer, der er tilgængeligt, når du tilmelder dig.

Trin

Klik på afsnittet "Min konto" øverst på skærmen. Vælg "Profil" fra listen over muligheder.

Trin

Klik på "Tilføj eller rediger bankkonto" fra listen over muligheder. Klik på knappen "Tilføj bank".

Opret din bankkonto med PayPal.

Vælg enten kontokonto eller opsparingskonto og indtast routingnumre og kontonumre for din bankkonto. Indtast et beskrivende navn for kontoen.

Trin

Klik på "Fortsæt" og gennemgå dine oplysninger. Gem bankkontooplysningerne til din profil.

Trin

Vent et par dage, så log ind på din online bankkonto. PayPal vil lave to små prøveindskud til din bankkonto. Gennemgå din konto og skriv ned beløbene for de to prøveindskud. Disse indskud er nødvendige for at sikre, at bankkontoen er tilgængelig fra PayPal-systemet.

Trin

Log ind på din PayPal-konto og klik på knappen "Min konto". Vælg "Profil" fra menuen og vælg derefter "Tilføj eller Redig bankkonto."

Trin

Find den bankkonto, du har tilføjet, og klik på knappen "Bekræft". Indtast beløbene i prøveaflejringerne for at bekræfte din konto. Når du har indtastet beløbene, vil bankkontoen være tilgængelig til øjeblikkelig brug.

Anbefalede Valg af editor