Indholdsfortegnelse:

Anonim

Metropolitan Life Insurance Company (Metlife) er et selskab, der leverer livsforsikring. Metlife tilbyder en Total Kontrol Konto (TCA), som er en afregningsoption, der kan vælges af personer med livsforsikring med Metlife.

MetLife signagekredit: Mario Tama / Getty Images News / Getty Images

Beskrivelse

MetLife-medarbejder ryster kundernes håndkredit: Chris Hondros / Getty Images News / Getty Images

TCA betragtes som en afregningsmulighed, der bruges til at betale fordringer. Forsikringsprovenuet er placeret i TCA, og modtageren kan til enhver tid få adgang til midlerne. Metlife betaler renter på kontosaldo.

Funktioner

Mand, der skriver checkkredit: Elena Elisseeva / iStock / Getty Images

Penge trækkes tilbage ved at skrive en check for $ 250 eller mere op til hele saldoen. Der er ingen gebyrer eller sanktioner for at skrive checkene. Når kontosaldoen falder under $ 250, sender virksomheden kontohaveren en check for den resterende saldo. Metlife mails ud månedlige udsagn gør det muligt for kontoindehaveren at se den aktuelle saldo og den rente, der er tjent.

Formål

Denne konto giver tid til modtagere at bestemme, hvad de skal gøre med udbetalingen. Mens de beslutter, hvor de skal placere pengene, tjener pengene penge på kontoen og kan trækkes tilbage til enhver tid. TCA'er tjener en konkurrencemæssig rente svarende til en pengemarkedsregnskab.

Anbefalede Valg af editor