Indholdsfortegnelse:

Anonim

Der er risici forbundet med at acceptere checks fra fremmede for varer eller tjenesteydelser. Den største risiko er, at kontoen måske ikke har tilstrækkelige midler til at dække checken. Din bank skal opkræve et returafgift, og du har muligvis ikke mulighed for at indsamle fra skurken. Mange opfattende skurke byder på tillidsfulde ofre. Der er dog måder at opdage, om en bankkonto er aktiv og har midler til rådighed, før du accepterer denne check.

Bekræft checken, inden du accepterer det som betaling.

Kontroller, at checken kommer fra en gyldig konto.

Ring til finansinstituttet for at verificere midlerne, før du accepterer checken som betaling for tjenester. Normalt er telefonnummeret til banken placeret på checken. Hvis det ikke er det, ring oplysning (411) eller søg efter banken på internettet. Kontakt evt. Bankinstituttet foran klienten. Dette er vigtigt, fordi nogle pengeinstitutter skal tale med kunden for at bekræfte, at de har givet tilladelse til udgivelsen af ​​oplysningerne.

Bekræft bankkontoen hos en kundeservicerepræsentant.

Fortæl den bankinstitut repræsentant, du har brug for at verificere midler. Repræsentanten vil anmode om navnet på kontoen, kontonummeret og eventuelt checknummeret. De første ni cifre er rutingenummeret. De næste ti til femten på hinanden følgende cifre er kontonummeret. De sidste tre cifre er tjeknummeret.

Trin

Tilføj mindst 20 dollars til beløbets størrelse og spørg repræsentanten for at kontrollere, om det pågældende beløb er tilgængeligt på dette tidspunkt. Spørg også om kontoen er aktiv. Hvis kontoen ikke er aktiv, kan det betyde, at kontoen er lukket, eller at kontoen er slumrende. En sovende konto betyder, at kontohaveren er stoppet med at bruge kontoen, hvilket betyder, at en anden kan bruge kontoen uden tilladelse.

Trin

Bekræft, at kontoen ikke har nogen pladser. En konto med hold betyder, at eventuelle tilbagetrækningsforsøg er på en blokeret status på ubestemt tid, og du kan muligvis ikke modtage betaling.

Anbefalede Valg af editor