Indholdsfortegnelse:

Anonim

En postanvisning eller kassererens check giver sikkerhed for begge parter i en finansiel transaktion. Køberen af ​​disse instrumenter kan beskytte sin bankkonto og kreditkortoplysninger, da ingen af ​​disse er trykt på instrumentet. Sælgeren er beskyttet ved at vide, at pengene blev betalt foran for postanvisningen eller kassens check. Du har ikke brug for en bankkonto eller et kreditkort for at købe en postanvisning. Der kræves dog en bankkonto hos de fleste finansielle institutioner for at købe en kassererens check.

kredit: Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Trin

Køb en postanvisning med kontanter på US Post Office, nogle købmandsforretninger eller hos en bank. Pengesedler koster ca. $ 1 til $ 2. Midlerne til en postanvisning er sikret ved kontant betalt for postanvisningen.

Trin

Kasserens checks kan kun købes hos en bank. Kontantens check er sikret af bankernes midler. Hvis kassererens check blev betalt med et personligt check-, betalingskort eller kreditkort, bliver kontantekassens beløb taget fra den konto, der blev brugt til køb, når checken er indbetalt. Gebyret for kassererens check varierer afhængigt af finansinstituttet fra ca. $ 3 til $ 5.

Trin

Vær forberedt på at præsentere gyldig fotoidentifikation for kasserens checks eller postanvisninger på over $ 3.000. Hver bank har sin eneste politik for identifikationskrav til køb af postanvisninger eller kasserer.

Anbefalede Valg af editor